• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Schadebehandelaar

Twee auto’s botsen op elkaar en er is flinke schade. Er wordt een schadeclaim ingediend. Jij als schadebehandelaar wordt ingeschakeld. Je verzamelt informatie over het ongeluk en de schade en neemt contact op met de betrokken partijen die betrokken zijn bij het ongeluk. Je stelt ze gerust en geeft ze advies. Je neemt contact op met de verzekeringsmaatschappijen van je klanten en stelt vast op hoeveel schadevergoeding ze recht hebben. Ook neem je contact op met reparatiebedrijven om te informeren over eventuele reparaties van de beschadigde voorwerpen. Je doet de bijbehorende administratie en zorgt ervoor dat deze volledig is. Vanzelfsprekend ben je beleefd tegen je klanten en probeer je ze zo goed mogelijk te helpen. Je spreekt vloeiend Nederlands, zodat er geen verwarring ontstaat bij je klanten. Als je ook vloeiend Engels Spreekt is dat een pré, voor het geval er mensen die geen Nederlands spreken betrokken zijn bij het ongeluk.

Taken

– Je verzamelt informatie over het ongeluk en de schade die hierbij ontstaan is
– Je hebt contact met de partijen die betrokken zijn bij het ongeluk, de verzekeringmaatschappijen en de reparatiebedrijven
– Je stelt je klanten gerust en geeft ze advies
– Je zorgt ervoor dat de administratie op orde is

Vereisten

– Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau
– Je bent communicatief vaardig
– Je bent klantvriendelijk
– Je bent besluitvaardig
– Je spreekt vloeiend Nederlands
– Vloeiend Engels spreken is een pré
– Een WFT basis- en schadediploma is een pré

Bent u als werkgever op zoek naar een schadebehandelaar?

Heeft uw organisatie een schadebehandelaar nodig? Maak dan een account aan op Startersbanen.nl. Met onze site richten we ons specifiek op mensen die net hun opleiding hebben afgerond. Wacht niet langer en plaats een vacature op onze site!

Ben je op zoek naar een baan als schadebehandelaar?

Dagelijks zijn er mensen die materiële schade oplopen, daar valt helaas niks aan te doen. Voel jij er wat voor om deze mensen te helpen? Meld je dan aan op Startersbanen.nl en solliciteer op een vacature als schadebehandelaar!