• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Secretaresse

Een secretaresse is een persoon die vaak als werknemer het secretariaatswerk opneemt voor meestal een functionaris of een instantie in een ondersteunende rol. Dit kan gebeuren als iemand zelf geen tijd heeft om zich daar mee bezig te houden. Een secretaresse is niet de vrouwelijke vorm van secretaris. Een ‘mannelijke secretaresse’ krijgt doorgaans de titel secretariaatsmedewerker. Als je secretaresse bent van de volledige directie ben je een directiesecretaresse .

Vereisten

Als secretaresse zijn er een paar dingen waaraan je moet voldoen. Je bent collegiaal, sociaal en staat stevig in je schoenen. Je bent besluitvaardig en neemt initiatief. Je bent zeer klantgericht en het visitekaartje van de organisatie.

Taken

De taken van een secretaresse zijn:
– ondersteunen voorbereiden en organiseren van het werk van de baas
– beantwoorden van vragen van de baas over organisatorische punten
– bijhouden van de afsprakenagenda
– bijhouden van correspondentie of in- en uitgaande postmappen
– uittypen van brieven, verslagen, offertes
– telefoon, e-mail en fax beantwoorden
– archiveren van stukken
– contact opnemen met klanten of patiënten
– notuleren bij gesprekken of vergaderingen
– organiseren van bijeenkomsten, congressen e.d

Bent u als werkgever op zoek naar een secretaresse?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een secretaresse. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als secretaresse?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als secretaresse iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor secretaresse dan nu op Startersbanen.nl.