• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Security specialist

Wat zijn jouw taken als security specialist? Laten we beginnen bij je hoofdtaak. Je zorgt ervoor dat de online security van je werkgever en je klanten geen enkel lek bevat. Het systeem moet volledig beschermd zijn tegen hackers en cyberaanvallen. Uiteraard heb jij een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond, waardoor jij hier al de nodige ervaring mee hebt.

Als security specialist verzin je nieuwe ideeën om dit systeem te realiseren. Vervolgens ga je deze ideeën uitvoeren. Van te voren doe je onderzoek naar de risico’s en bedreigingen. Je controleert het systeem regelmatig door middel van health checks en security checks, die je zelf opzet. Zo nodig blijf je het systeem updaten door middel van patches. Voor al je taken stel je een planning op, want je gaat gestructureerd te werk.

Je hebt vaak meerdere klanten en deze zal je regelmatig bezoeken. Daardoor is het van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs.

Taken

– Je zorgt ervoor dat de online security van je werkgever en je klanten tiptop in orde is
– Je verzint nieuwe ideeën om het systeem optimaal te beschermen
– Je doet onderzoek naar risico’s en bedreigingen van het systeem
– Je brengt je ideeën in praktijk
– Je controleert het systeem met security checks en health checks
– Je update het systeem door middel van patches
– Je doet alles volgens planning

Vereisten

– Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld informatica
– Je hebt ervaring met online security
– Je kunt plannen en gestructureerd werken
– Je bent in het bezit van een rijbewijs

Bent u als werkgever op zoek naar security specialist?

Komt uw organisatie een security specialist te kort? Deze hebben wij voor u in de aanbieding. Dan hebben we het niet over zomaar een security specialist, maar over jong talent met een frisse kijk op online security. Plaats nu een vacature op Startersbanen.nl n vind een security specialist!

Ben je op zoek naar een baan als security specialist?

Ben jij een uitermate geschikte security specialist? Meld je aan op Startersbanen.nl en bekijk de vacatures op onze site!