• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Servicemonteur

Als servicemonteur ben je voornamelijk bezig met het onderhoud en de reparatie van machines en apparaten en het oplossen van storingen. Wat voor machines en apparaten dit zijn is afhankelijk van het bedrijf waar je voor werkt. Je zult voornamelijk werkzaam zijn bij klanten. Omdat dit steeds verschillende klanten kunnen zijn is dit beroep erg afwisselend. Ook je werktijden kunnen afhankelijk zijn van je klanten. Bij dit beroep draait alles om technisch inzicht.

Taken

– Het repareren van machines en apparaten
– Het preventief onderhouden van machines en apparaten
– Het oplossen van storingen
– Het beheren van toegewezen projecten
– Het uitvoeren van inspecties
– Klanten te woord staan

Vereisten

– Je hebt technisch inzicht
– Je bent sociaal vaardig
– Je bent in het bezit van rijbewijs B (om bij klanten langs te gaan)
– Je hebt een technisch MBO- of HBO-diploma behaald
– Je bent flexibel
– Je bent proactief
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
– Je bent klantvriendelijk
– Je denkt in oplossingen
– Je bent in staat om tekeningen en schema’s te lezen en te beoordelen
– Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken
– Je hebt veiligheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan

Bent u als werkgever op zoek naar een servicemonteur?

Heeft u een servicemonteur nodig? Wellicht hebben wij die voor u in de aanbieding! Ons bestand bestaat uit ruim 40.000 starters. U kunt uw vacature plaatsen op onze website, die zichtbaar wordt voor studenten die op zoek zijn naar een stage. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij uw zoektocht naar de juiste persoon voor de vacature!

Ben je op zoek naar een baan als servicemonteur?

Ben jij technisch aangelegd? En heb jij oren naar een baan als servicemonteur? Meld je dan nu aan voor onze website! Solliciteren op vacatures is voor jou helemaal gratis. Startersbanen.nl heeft een ruim assortiment aan vacatures. Misschien staat jouw droombaan hier wel tussen!