• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Sharepoint developer

Als sharepoint developer werk je met het programma Microsoft Sharepoint. Dit is een handig hulpprogramma bij het ontwerpen van een website. Met die programma kan je informatie organiseren, gebruiken, opslaan en delen. Het programma is te gebruiken vanaf bijna elk apparaat, zolang er maar een browser beschikbaar is. Je gebruikt Sharepoint dus voor het programmeren van websites. Het is dus vanzelfsprekend dat je ervaring het met programmeertalen, zoals Javascript, HTML5 en C#.
Je zult veel zelfstandig aan het werk zijn. Toch werk je in teamverband, omdat je met je collega’s moet bespreken wat zij graag willen zien op de website en wat zij praktisch vinden. Ook is de kans groot dat de website wordt gebruikt voor klanten. Ook hier hou je rekening mee.
Om aan de slag te gaan als Sharepoint developer wordt over het algemeen verwacht dat je al enige ervaring hebt met Sharepoint. Ook heb je een opleiding afgerond in de ICT of informatica.

Taken

– Je ontwerpt websites met Microsoft Sharepoint, onderhoudt ze en zorgt dat ze eenvoudig te gebruiken zijn
– Je communiceert met je collega’s over behoeften voor de website
– Je zorgt dat de website altijd werkt

Vereisten

– Je hebt een ICT- of informaticaopleiding afgerond
– Je hebt aantoonbare ervaring met Sharepoint
– Je bent communicatief vaardig
– Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
– Je hebt ervaring met programmeertalen als C#, Javascript en HTML5.

Bent u als werkgever op zoek naar een Sharepoint developer?

Is uw organisatie op zoek naar iemand die een perfecte, eenvoudig te gebruiken website kan ontwikkelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Startersbanen.nl heeft een groot bestand met jong talent. Tussen deze mensen zit vast de persoon die zoekt. Dus meld u nu aan op onze site en vind deze persoon!

Ben je op zoek naar een baan als Sharepoint developer?

Heb jij de nodige ervaring met Sharepoint? En ben jij op zoek naar een baan? Maak dan nu een account aan op Startersbanen.nl en solliciteer op een vacature als Sharepoint developer!