• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Software ontwikkelaar

Als software ontwikkelaar ben je zowel verantwoordelijk voor het ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van applicaties. Het is hierbij van essentieel belang dat je goed inspeelt op de wensen en informatiebehoeften van de klanten. Kennis van bedrijfskundige processen in de betreffende branche is dan ook vereist. Daarnaast ben jij in staat om jouw kennis op ICT-gebied over te brengen op de verschillende publieksgroepen binnen de onderneming. Dit kan bijvoorbeeld de eindgebruiker of het managementteam zijn. De taken van een software ontwikkelaar komen grotendeels overen met die van een programmeur.

Taken

– Het ontwerpen van creatieve softwareoplossingen
– Het uitvoeren van je ontwerpen
– Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de software
– Het onderhouden en verbeteren van de software
– Het adviseren van de publieksgroepen omtrent het gebruik van de software
– Het coachen/bijsturen van mede-collega’s

Vereisten

– Je bent in het bezit van een relevante ICT-diploma
– Je hebt kennis en ervaring van applicatie-ontwikkelingssoftware
– Je bent creatief
– Je bent nieuwsgierig
– Je hebt een klantgerichte/commerciële instelling
– Je beschikt over een empatisch vermogen
– Je bent op de hoogte van de bedrijfskundige processen in jouw branche

Bent u als werkgever op zoek naar een software ontwikkelaar?

Het team van Startersbanen.nl is biedt een uitgebreid aanbod aan van onlangs afgestudeerde software ontwikkelaars. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om toegang tot onze uitgebreide database te krijgen, waardoor u een weloverwogen keuze kunt nemen. Geïnteresseerd?
Neem dan nu contact op met ons salesteam en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

Ben je op zoek naar een baan als software ontwikkelaar?

In het bezit van minimaal een MBO-diploma op ICT-gebied? Heb jij kennis en ervaring op het gebied van applicatie-ontwikkelingssoftware en vind jij het een uitdaging om de wensen en behoeften van de klant om te zetten in creatieve oplossingen? Dan is een baan als software ontwikkelaar zeker iets voor jou! Maak nu een gratis account aan op Startersbanen.nl en solliciteer op een van de vacatures voor software ontwikkelaar bij jou in de buurt.