• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

starter werktuigbouwkunde

Als starter werktuigbouwkunde kan je verschillende functies hebben, afhankelijk van het bedrijf waar je voor werkt. Voorbeelden hiervan zijn quality officer, werkvoorbereider, project engineer, kwaliteitsmedewerker, inkoper, onderhoudsmonteur, ontwerper enzovoort. Welke functies je vervult is ook afhankelijk van de opleiding die je hebt behaald. Wanneer je MBO hebt afgerond zal je veel bezig zijn de praktijk, oftewel het onderhoud en het in elkaar zetten van werktuigen. Wanneer je HBO hebt afgerond zal je meer bezig zijn met het ontwerpen en leiding geven. Wanneer je een WO diploma hebt behaald werk je vaak zelfstandig en richt je je voornamelijk op theorie. Bijvoorbeeld door onderzoek te doen en advies te geven.

Taken

– Het ontwerpen van werktuigen
– Het construeren van ontwerpen
– Het inkopen van onderdelen
– Onderzoek doen naar de werking van werktuigen
– Tekeningen/ontwerpen van anderen controleren
– Werkinstructies geven aan anderen

Vereisten

– Je hebt een MBO-studie of een hogere studie met succes afgerond
– Je bent niet bang om initiatief te nemen
– Je bent creatief
– Je hebt technisch inzicht
– Je bent flexibel
– Je kunt werken in een team
– Je kunt ook zelfstandig werken wanneer dit nodig is

Bent u als werkgever op zoek naar een starter werktuigbouwkunde?

Bent u op zoek naar een starter werktuigbouwkunde? Startersbanen.nl is voor u de oplossing. Startersbanen.nl is opgericht om werk aanbiedende organisaties en werkzoekenden met in elkaar in contact te brengen. Daarnaast zijn wij bereid u te begeleiden bij uw zoektocht. Uw vacature is binnen no-time vervuld! Plaats nu vrijblijvend een vacature op onze website en vind de juiste persoon voor deze functie!

Ben je op zoek naar een baan als starter werktuigbouwkunde?

Ben jij op zoek naar een baan en herken jij jezelf in dit beroep? Wacht niet langer! Het gebruik van startersbanen.nl is eenvoudig en bovendien… Helemaal Gratis! Misschien vind jij hier wel de baan van je dromen. Meld je nu aan op startersbanen.nl en solliciteer op een of meerdere vacatures!