• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Startersfunctie marketing

Op zoek naar een startersfunctie in de marketing? Op startersbanen.nl is er een groot aanbod aan startersfuncties in de marketing. Bij een startersfunctie in de marketing moet je denken aan het ondersteunen van de marketing afdeling. Je carrière beginnen met een marketing functie, is een goede opstap naar een hogere functie. Op een marketing afdeling leer je veel, je maakt kennis met het bedrijfsleven en de werkzaamheden. Bovendien is er een goede doorgroei mogelijkheid van een startersfunctie marketing.

Taken

Natuurlijk verschilt het per bedrijf wat de taken zijn van een startersfunctie als marketeer. Het ligt er ook aan of je de assistent bent van de marketing manager, of je een marketing medewerker bent of misschien al gelijk een marketing manager. Maar bij een startersfunctie als marketeer kan je denken aan de volgende taken:
– Het opzetten en/ of leiden van promotie acties.
– De markt verkennen en/ of marktonderzoeken uitvoeren.
– Relaties en contacten onderhouden.
– Het leiden van commerciële activiteiten.
– Organiseren van evenementen.
– Verbeteren van de naamsbekendheid.

Vereisten

Hieronder volgen een ander vereisten van aan functie als marketeer. Natuurlijk verschilt ook dit per bedrijf. Aan deze vereisten kan je denken:
– Je kunt zelfstandig werken.
– Je bent klantgericht en hebt overtuigingskracht.
– Je hebt affiniteit met organiseren.
– Je bent creatief.
– Je kunt snel beslissingen nemen.
– Je bent flexibel.
– Werken met deadlines schrikt je niet af.
– Een afgeronde HBO of WO opleiding
– Kennis van SEO, SEA, Google Analytics etc.
– Goede beheersing van Nederlandse en Engels taal, in zowel woord als geschrift.

Bent u als werkgever op zoek naar een beginnende marketeer?

Ben je een marketing manager of heb je een marketing bedrijf? Ben je nog op zoek naar een marketing medewerker of assistent? Op starterbanen.nl zijn er genoeg kandidaten die opzoek zijn naar een startersfunctie in de marketing. Het enigste wat je hoeft te doen is een account aanmaken, een vacature plaatsen en het op zoek gaan naar kandidaten. Je kan natuurlijk ook gewoon wachten tot dat er vanzelf kandidaten op de vacature afstappen.

Ben je op zoek naar een baan als Marketeer?

Als marketeer weet je precies hoe je een product op de markt moet zetten en naamsbekendheid moet creëren. Je weet als geen ander hoe je een campagne moet organiseren en uitvoeren. Je hebt een grote affiniteit met de marketing van een product of bedrijf. Voel jij je hierin thuis? Twijfel dan geen moment en bekijk de vacatures op startersbanen.nl! Je hoeft je alleen aan te melden en dan kan je direct beginnen met solliciteren.