• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Supervisor

Supervisor is een functie die veel verantwoordelijkheid met zich mee brengt. Als supervisor geef je namelijk leiding aan een groep mensen en je bent verantwoordelijk voor hun werkzaamheden. Je maakt een planning, geeft iedereen een taak, zorgt dat iedereen weet hoe hij/zij zijn taak met uitvoeren en je controleert of ze dit ook voldoende doen. Wat deze taken zijn is uiteraard afhankelijk van de organisatie waar je voor werkt. Jij bent uiteraard bekend met deze taken. Belangrijke ontwikkelingen die plaatsvinden in jouw groep of afdeling vermeld je aan jouw leidinggevende.
Vanzelfsprekend is dat je als supervisor leidinggevende capaciteiten moet bezitten. De hoeveelheid mensen die je begeleidt kan erg verschillen per organisatie. Zo kan het zijn dat je een groep van een man of 10 begeleidt, maar het kan ook zijn dat je een hele afdeling van 100 man bij een grote multinational begeleidt. In het laatste geval zal je dus ook nog eens vloeiend Engels en mogelijk nog andere talen moeten kunnen spreken. De functie supervisor is qua taken ongeveer hetzelfde als de functie teamleider, alhoewel je als teamleider dichter bij je team staat.

Taken

– Je geeft leiding aan een groep mensen en bent verantwoordelijk voor hun werkzaamheden
– Je houdt je leidinggevende op de hoogte van ontwikkelingen die plaatsvinden binnen jouw team of afdeling
– Je maakt een planningen en roosters
– Je zorgt ervoor dat iedereen zich aan de huisregels houdt en confronteert de mensen die dit niet doen

Vereisten

– Je hebt sterke leidinggevende capaciteiten
– Je bent stressbestendig
– Je hebt groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
– Je bent communicatief vaardig

Bent u als werkgever op zoek naar een supervisor?

Heeft uw organisatie een supervisor nodig? Startersbanen.nl is voor u de oplossing. Onze website heeft een groot bestand met jong talent. Meld u aan via onderstaande knop en plaats een vacature!

Ben je op zoek naar een baan als supervisor?

Ben jij een geboren leider? Dan is de functie supervisor iets voor jou! Meld je aan op Startersbanen.nl en solliciteer op een vacature als supervisor.