• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Systeembeheerder

Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het inrichten, beveiligen en onderhouden van zowel de soft- als hardware van de onderneming. Afhankelijk van de grootte van de onderneming doe je dit alleen of in teamverband. Je bent het aanspreekpunt voor technische vragen en zorgt dat iedereen overweg kan met de systemen die gehanteerd worden. Je zult dan ook jouw technische kennis moeten converteren naar heldere taal voor het personeel. In het geval van storingen ben jij degene die deze op zal lossen en dit houdt in dat je niet altijd regelmatige diensten draait.

Taken

– Up-to-date houden van het systeem
– Het systeem voorzien van een goede beveiliging
– Regelmatig een back-up maken van het systeem
– Het oplossen van storingen
– Het management adviseren over nieuwe toepassingen
– Implementeren van software en zorgen dat het personeel hiermee overweg kan

Vereisten

– HBO/WO met een ICT-gerelateerde opleiding
– Duidelijk je technische kennis kunnen overbrengen aan het personeel
– Zelfstandige werkhouding
– Oplossingsgericht
– Flexibel
– Creatief
– Gestructureerd
– Goed de wensen van de werknemer/werkgever kunnen omzetten in een bepaald systeem

Bent u als werkgever op zoek naar een systeembeheerder?

Op startersbanen.nl vindt u een ruim aanbod aan systeembeheerders. U kunt hier doelgericht zoeken op starters die voldoen aan de juiste criteria. Mocht u toevallig op zoek zijn naar een systeembeheerder, dan kan u contact opnemen met ons salesteam, zodat zij de kosten en werking van het sollicitatieproces voor u kunnen verduidelijken.

Ben je op zoek naar een baan als systeembeheerder?

Net klaar met je opleiding en zie jij het wel zitten om als systeembeheerder aan de slag te gaan, solliciteer dan nu op een van de vacatures op starterbanen.nl