• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Teamleider

Als teamleider zorg je ervoor dat je zorgt dat de doelstellingen van de onderneming worden overgebracht aan het personeel. Afhankelijk van de onderneming krijg je een bepaalde mate van vrijheid om met het betreffende budget het beleid van de onderneming uit te voeren op een zo efficiënt mogelijke manier. Als leider heb je een voorbeeldfunctie en is het jouw taak om je personeel te inspireren tot optimale inzet en creativiteit.

Taken

Het behalen van je doelstellingen kan alleen maar gerealiseerd worden door middel van tussentijdse bijsturing. Als teamleider ben je namelijk constant bezig met het maken van rapportages om vervolgens de resultaten hiervan te gebruiken voor de juiste feedback om je personeel een zetje in de rug te geven. Goede tweezijdige communicatie is hierbij van essentieel belang. Input van de werkvloer kan je weer nieuwe inzichten geven om nog efficiënter te werk te gaan of eventueel zelfs oplossingen te vinden voor problemen waar je tegen aan loopt.

Vereisten

– Daadkrachtig beslissingen kunnen nemen
– Integriteit als basis van al je beslissingen gebruiken
– Probleemoplossend kunnen werken
– Een resultaatgerichte instelling hebben.
– Goed kunnen plannen en organiseren
– In het bezit van goede communicatieve vaardigheden

Bent u als werkgever op zoek naar een teamleider

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een teamleider. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als teamleider

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als teamleider iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor accountmanager dan nu op Startersbanen.nl.