• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Technisch commercieel medewerker

Zowel technisch- als commercieel inzicht. Dat zijn de kernkwaliteiten die een goed technisch commercieel medewerker kenmerkt. Jouw hoofdtaak is het technisch ondersteunen van je klanten op een klantvriendelijke manier. Je overlegt met ze waar hun gewenste product aan moet voldoen. Je stelt offertes op en verwerkt hun orders.
Daarnaast zorg je er ook voor dat de administratie volledig op orde is. Je zorgt dat de voorraad goederen in orde is en bestelt nieuwe bij leveranciers wanneer dit nodig is. Over het algemeen heb je bij deze functie veel vrijheid en een grote verantwoordelijkheid, omdat je je eigen klanten hebt. Het voordeel hiervan is dat je waarschijnlijk wel je eigen agenda kunt indelen. Je hebt dus geen 9 tot 5 mentaliteit, want je houdt rekening met onregelmatige werktijden. Je staat klaar voor je klanten wanneer zij hier om vragen, want de klant is koning!

Taken

– Je ontwerpt technische producten in overleg met je klanten
– Je stelt offertes op en verwerkt orders
– Je zorgt ervoor dat de administratie altijd op orde is
– Je bent verantwoordelijk voor de voorraad goederen en bestelt nieuwe producten bij de leverancier wanneer dit nodig is
– Je zorgt ervoor dat de klanten hun product voor de gestelde deadline ontvangen

Vereisten

– Je hebt zowel technisch als commercieel inzicht, doordat je een relevante opleiding hebt afgerond
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
– Je kunt goed plannen
– Je bent klantvriendelijk en geduldig
– Je bent proactief
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Bent u als werkgever op zoek naar een technisch commercieel medewerker?

Technisch, commercieel en klantvriendelijk. Dat zijn de eigenschappen van de persoon die u zoekt voor uw organisatie. Maak een account aan op Startersbanen.nl, plaats een vacature en vind degene die voldoet aan dit profiel!

Ben je op zoek naar een baan als technisch commercieel medewerker?

Herken jij jezelf in de bovenstaande functie? Meld je dan aan op Startersbanen.nl en solliciteer op een vacature als technisch commercieel medewerker!