• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Tester

Als tester ben je de 1e persoon die in aanraking komt met een nieuw product of dienst.
Je bent verantwoordelijk voor het opsporen van fouten en/of verbeterpunten met behulp van een (zelf ontwikkeld) testprogramma. De resultaten zal je vervolgens rapporteren en terugkoppelen naar de ontwikkelaar/opdrachtgever. Het is jouw verantwoordelijk om er voor te zorgen dat je geteste product/dienst uiteindelijk zo klantvriendelijk mogelijk wordt opgeleverd en op die manier een optimale klantervaring zal worden gerealiseerd

Taken

Het is natuurlijk afhankelijk van hetgene dat getest zal worden, maar over het algemeen zal je werk uit de volgende werkzaamheden bestaan:

– Het opsporen van fouten van een product/dienst
– Het ontwikkelen van een testprogramma om zo efficiënt mogelijk te werk te kunnen gaan
– Het rapporteren van je bevindingen
– Eventueel zelf het een en ander aanpassen (hangt af van de complexiteit)
– Terugkoppeling verzorgen naar ontwikkelaar/opdrachtgever

Vereisten

– Je moet gefocust en gestructureerd te werk kunnen gaan
– Je moet beschikken over kennis van het vak om op die manier de bottlenecks te achterhalen
– Beschikking hebben over analytische vaardigheden
– Stressbestendig zijn.

Bent u als werkgever op zoek naar een tester?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een tester. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als tester?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als tester iets voor jouw is. Bekijk de vacatures voor tester dan nu op Startersbanen.nl.