• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Traffic manager

De functie traffic manager, ook wel trafficer genoemd, is een functie die niet voor iedereen is weggelegd. Naast dat je goed moet zijn in plannen en organiseren, is het van groot belang dat je erg stressbestendig bent. Als traffic manager ben jij degene die ervoor zorgt dat het proces dat jij aangewezen krijgt, op rolletjes verloopt. Van tevoren stel jij een planning op en deze controleer je gedurende het hele proces. Zo nodig scherp je hem aan. Je hebt een leidinggevende functie, want je bent verantwoordelijk voor iedereen die onderdeel is van het proces. Daarnaast heb zelf ook je vaste taken in het team. Welke taken dit zijn, is volledig afhankelijk van het bedrijf waar je voor werkt.

Taken

– Je stelt een rooster op voor het personeel
– Je stelt deadlines op en zorgt ervoor dat iedereen hiervan op de hoogte is
– Als er iets gebeurt dat de planning verstoort zorg je ervoor dat dit wordt opgelost en pas je de planning aan
– Je werkt mee aan het proces en neemt andermans taken over wanneer dit nodig is

Vereisten

– Je bent stressbestendig
– Je hebt leidinggevende kwaliteiten
– Je kunt goed plannen en organiseren
– Je kunt werken in teamverband
– Je bent sociaal vaardig
– Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel

Bent u als werkgever op zoek naar een traffic manager?

Is het succes van uw bedrijf afhankelijk van een goede planning? Dan is het aannemen van een traffic manager een aanrader. Startersbanen.nl heeft een groot bestand met jonge gediplomeerde talenten die op zoek zijn naar een baan. Heeft u hier wel oren naar? Plaats dan nu een vacature op onze website!

Ben je op zoek naar een baan als traffic manager?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Ga dan aan het werk als traffic manager. Op Startersbanen.nl worden dagelijks vacatures geplaatst. Maak een account aan en houd onze site in de gaten voor een functie als traffic manager!