• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Traineeship

Een traineeship is een startersfunctie die de mogelijkheid biedt om op verschillende afdelingen binnen een bedrijf kennis op te doen. Een trainseehip zorgt er voor dat je je kan oriënteren op een functie die het best bij je past. Er bestaan uiteraard verschillende traineeships en elk bedrijf vult het anders in.

Wat is een traineeship?

Een traineeship is bijna hetzelfde als een volwaardige baan alleen ben je als trainee jezelf aan het ontwikkelen. Je kan het zien als een startersfunctie waarin je je kunt ontwikkelen tot een ervaren medewerker. Het is een goede basis voor je toekomst. Het is een investering waar je de rest van je leven je voordeel uit kan halen, mits je het op de goede manier uitvoerd. In de volgende paragraaf zal uitgelegd worden welke verschillende soorten er zijn.

Soorten

In het algemeen zijn er drie verschillende soorten:
– Management
– IT & Finance
– Overheid
Dit zijn de 3 voornaamste, maar er zijn ook bedrijven die gecombineerde traineeships aanbieden.

Bent u als werkgever op zoek naar een kandidaat voor een traineeship?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een kandidaat voor een traineeship. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een traineeship?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een traineeship iets voor jouw is. Bekijk de traineeships dan nu op Startersbanen.nl.