• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Verkoopmedewerker

Als verkoopmedewerker ben je vaak werkzaam op beurzen, evenementen en natuurlijk in winkels. Je promoot de producten, adviseert de klanten over hun mogelijkheden en helpt ze met het nemen van de beslissing. Je bent altijd goed op de hoogte en weet alles over de producten die je verkoopt en eventuele acties. Je presenteert het product op een manier die ook te maken heeft met de achterliggende gedachte van het product. Je doet dit natuurlijk allemaal op een manier die vriendelijk overkomt naar de klanten.

Ben jij naast een goede verkoper ook een goede adviseur? Dan is het beroep verkoopadviseur iets voor jou!

Vereisten verkoopmedewerker

Als verkoopmedewerker ben je constant in contact met klanten. Dit zorgt ervoor dat je representatief moet zijn en natuurlijk service- en klantgericht. Als je dit niet bent zal dit zorgen voor minder verkopen en lagere klanttevredenheid. Ook is het belangrijk dat je zelfstandig bent en zelf actie onderneemt wanneer je klanten ziet. Daarnaast is het belangrijk dat je als verkoopmedewerker niet bang bent om op mensen af te stappen.

Bent u als werkgever op zoek naar een verkoopmedewerker

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een verkoopmedewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als verkoopmedewerker

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als verkoopmedewerker iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor verkoopmedewerker dan nu op Startersbanen.nl.