• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Verpleegkundige

Een goede verpleegkundige kan je beschrijven als iemand die hard werkt en mensen zowel fysiek als mentaal probeert ondersteunt. Daarnaast zijn ze niet bang om hun handen vies te maken. Het is een zwaar, maar erg dankbaar beroep. Je bent bezig met mensen wassen, je geeft ze hun injecties, brengt ze hun eten en doet er alles aan om hun leven zo prettig mogelijk te maken. Dit kan je ook doen door ze simpelweg gezelschap te houden. Als verpleegkundige kan je uiteraard werkzaam zijn in het ziekenhuis, maar ook in een verzorgingshuis of bij mensen thuis.

Taken

– Je helpt je cliënten met dagelijkse taken, zoals wassen, aankleden, eten geven enzovoort
– Je zorgt ervoor dat je cliënten hun injecties en medicijnen innemen
– Je praat met je cliënten over hun problemen
– Je communiceert met artsen over de ontwikkelingen van je patiënt
– Je houdt de naasten van je cliënten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Vereisten

– Je hebt een relevante opleiding afgerond
– Je bent niet bang om je handen vies te maken
– Je hebt inlevingsvermogen
– Je staat stevig in je schoenen
– Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
– Je bent behulpzaam
– Je bent stressbestendig
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Bent u als werkgever op zoek naar een verpleegkundige?

Op zoek naar iemand die uw cliënten met zorg en toewijding behandelt? Wellicht hebben wij de juiste persoon voor u. Onze site heeft een bestand van ruim 40.000 jonge mensen die op het punt staan om aan hun carrière beginnen. Maak nu een account aan op Startersbanen.nl en vind de juiste verpleegkundige!

Ben je op zoek naar een baan als verpleegkundige?

Ben jij een lieve behulpzame verpleegkundige die op zoek is naar een goede werkgever? Dagelijks worden er nieuwe vacatures geplaatst op onze site. Maak een account aan op Startersbanen.nl en houdt onze site in de gaten. Wellicht verschijnt er binnenkort een geweldige vacature als verpleegkundige!