• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Vertegenwoordiger

Een vertegenwoordiger is een tussenpersoon die zakelijke belangen en activiteiten regelt in de naam van een ander persoon. Hij zal vooral bemiddelen tussen aanbieder en vrager. Het bedrijf van waaruit een vertegenwoordiger werkt wordt een agency genoemd. Hieronder vindt u een overzicht van de vereisten en de taken van een vertegenwoordiger.

Vereisten

– Je bent service en klantgericht
– Je hebt een proactieve houding
– Je bent enthousiast
– Je bent zelfstandig
– Je hebt doorzettingsvermogen
– Je legt gemakkelijk contacten

Taken

– Onderhouden van bestaande klanten
– Werven van nieuwe klanten
– Bijhouden van verkoop- en klantgegevens
– Streven naar optimale verkoopcijfers

Bent u als werkgever op zoek naar een vertegenwoordiger

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een vertegenwoordiger. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als vertegenwoordiger

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als vertegenwoordiger iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor vertegenwoordiger dan nu op Startersbanen.nl.