• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Vestigingsmanager

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het uiteindelijke succes van je vestiging.
Binnen de richtlijnen van het beleid van de organisatie zal er voor jou alles aan gelegen zijn om je doelstellingen te behalen. Kenmerkend voor een vestigingsmanager is een goede algemene ontwikkeling, waardoor er goed een goed overzicht kan worden behouden van alle bedrijfsprocessen van de verschillende afdelingen binnen de onderneming. Daarnaast bezit je over een zekere mate van charismatisch gezag, wat uiteindelijk zal resulteren in een natuurlijke verhouding tussen werknemer en werkgever.

Taken

Het takenpakket van een vestigingsmanager is heel uitgebreid en varieert per sector.
Zo zal je op basis van je financiële middelen budgeten opstellen en deze ook bewaken.
Je zal de behaalde resultaten van de onderneming rapporteren en kijken hoe deze in het vervolg beter kunnen. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van persoonlijke gesprekken met het personeel en daarbij is emphatisch vermogen van essentieel belang. Kortom, je bent een veelzijdig persoon met veel zelfstandigheid en een proactieve instelling.

Vereisten

– Commerciële ingesteld
– Veel zelfstandigheid
– Algemeen ontwikkeld
– Professionele & Representatieve uitstraling
– Goede communicatieve vaardigheden
– Stressbestendig
– Resultaatgericht

Bent u als werkgever op zoek naar een Vestigingsmanager?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een vestigingsmanager. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als consultant?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als consultant iets voor jouw is. Bekijk de vacatures voor consultant dan nu op Startersbanen.nl.