• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Webdesigner

Webdesigners zijn de personen die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en vormgeven van websites, waarbij het belangrijk is dat de websites er goed uitzien en maar ook gebruiksvriendelijk zijn. Webdesigners werken vaak samen met web developers.

Vereisten webdesigner

Als webdesigner moet je zowel een grafische, technische als internetkennis hebben. Het is de bedoeling dat je met deze kennis een mooie en goed functionerende website kan maken die aan de vereisten voldoet van je opdrachtgever. Ook creativiteit is belangrijk. Als je creatief bent kan je tot veel betere ontwerpen komen die opvallen. Ook moet je als webdesigner communicatief sterk zijn. Je moet je opdrachtgever advies kunnen geven en samen kunnen werken met collega’s die bijvoorbeeld teksten schrijven of jouw helpen met het ontwerp van de website. Ook moet je als webdesigner zelfstandig kunnen werken. Hoewel je dus moet kunnen samenwerken met andere mensen die net als jij aan de website werken, is het ook van belang dat je zelfstandig kan werken aangezien je bepaalde dingen niet kan overleggen met anderen.

Bent u als werkgever op zoek naar een webdesigner ?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een webdesigner. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als webdesigner

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als webdesigner iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor webdesigner dan nu op Startersbanen.nl.