• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Webredacteur

Als webredacteur ben jij verantwoordelijk voor één of meerdere websites van je werkgever. Je bent continu bezig met het schrijven en herschrijven van teksten. Ook redigeer je de teksten van anderen. Je bent op de hoogte van wat er speelt omtrent het bedrijf en baseert de onderwerpen van je teksten hierop. In sommige gevallen ben je ook verantwoordelijk voor het webdesign. Als webredacteur heb je te maken met deadlines waarop teksten geplaatst moeten zijn. Wanneer je een tekst plaatst is deze uiteraard meteen te lezen voor iedereen die zich op het internet bevindt. Daarom is het van belang dat je als webredacteur goed nadenkt over wat je wel en niet plaatst. Als webredacteur zorg jij er ook voor dat de website regelmatig bezocht wordt, dus zorg dat je website eenvoudig te vinden is in de zoekmachines.

Taken

– Je schrijft teksten voor de website
– Je redigeert teksten van anderen, voordat je deze op de website plaatst
– Je houdt de informatie op de website up-to-date.
– Je zorgt dat de website eenvoudig terug te vinden is op google
– Mogelijk ben je ook verantwoordelijk voor het webdesign

Vereisten

– Je hebt minimaal HBO afgerond
– Je kunt interessante teksten schrijven
– Je hebt een goed inlevingsvermogen
– Je bent stressbestendig
– Je kunt omgaan met verantwoordelijkheid
– Je schrijft foutloos Nederlands
– Je bent goed in het redigeren van brieven

Bent u als werkgever op zoek naar een webredacteur?

Heeft u met al die drukte geen tijd meer om uw website te onderhouden? Dan is het tijd om een webredacteur in huis te halen! Plaats nu uw vacature op Startersbanen.nl en wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste persoon.

Ben je op zoek naar een baan als webredacteur?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan wordt het tijd om te solliciteren! Maak een account aan op Startersbanen.nl en misschien vind jij wel de baan van je dromen.