• 010 218 41 03
Via Startersbanen.nl vindt u snel starters op MBO, HBO en WO niveau. Plaats nu uw vacature en vind snel de ideale young professional voor uw startersfunctie. Welkom, heeft u al een account? Klik dan hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om een account aan te melden! Ben je starter? Klik dan hier!

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider zorg je dat de wensen van een klant worden omgezet naar de uitvoering op de werkvloer. Deze functie bestaat dan ook in allerlei verschillende branches. Aan de hand van de input die je hebt gekregen van de opdrachtgever maak je begrotingen voor bijvoorbeeld het personeel en de kosten. Je zorgt ervoor dat de processen zo efficiënt mogelijk verlopen en waar het nodig is, spring je bij en bedenk je eventueel alternatieven. Kennis van het vak is vereist, aangezien je een realistische begroting moet maken en deze ook intern moet verantwoorden aan het management. In sommige gevallen kan het namelijk voorkomen da een fout in de begroting er net voor zorgt dat opdracht wel al dan niet aangenomen wordt. Kortom, je bent van A tot Z betrokken bij het vervullen van de wensen van de opdrachtgever.

Taken

– Gesprekken voeren met opdrachtgevers
– Binnenhalen van potentiele opdrachten
– Maken van begrotingen
– Inkopen van het benodigde materiaal
– Instructies geven aan werknemers
– Bewaken productieproces
– Interne verantwoording

Vereisten

– Je beschikt over de nodige leiderschapskwaliteiten
– Je kan goed omgaan met verantwoordelijk
– Je vindt het niet erg om af zelfstandig aan de slag te gaan
– Plannen is een sterk punt van je
– Je bent een goede onderhandelaar
– Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
– Je hebt ervaring in het vak
– Je bent een teamplayer

Bent u als werkgever op zoek naar een werkvoorbereider?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een werkvoorbereider. Bent u nog op zoek naar een werkvoorbereider met een representatieve uitstraling en kennis van het vak. Neem dan nu contact met ons salesteam of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als werkvoorbereider?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als werkvoorbereider iets voor jouw is. Pak dan nu je kans en maak een account aan op startersbanen.nl