• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Ben jij een young professional?

Young professionals, je hebt er vast wel eens wat over gehoord. Maar wat maakt jou nou een young professional?
Je bent tussen de 20 en 30 jaar oud en hebt veel verstand van een bepaald vakgebied. Je hebt een diploma op zak en bent erg zelfverzekerd. Jij weet zeker dat je een positieve toevoeging bent voor het bedrijf waar je gaat werken. Je hebt al enkele jaren werkervaring opgedaan bij je vorige werkgever en deze ervaring zet je graag in bij je nieuwe werkgever. Kortom, jij bent helemaal klaar voor de volgende stap en je gaat je voor 100% inzetten bij je nieuwe werkgever!
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan is het hoog tijd om je nieuwe werkgever uit te kiezen. Maak een account aan op Startersbanen.nl en solliciteer op een van onze geweldige vacatures!

Startersbanen.nl voor bedrijven

Startersbanen.nl is gespecialiseerd in het koppelen van bedrijven aan starters en young profesionals. Ons bestand bestaat uit ruim 40.000 mensen. Tussen deze mensen bevindt zich ongetwijfeld de juiste persoon voor uw organisatie en wij kunnen u helpen deze te vinden. Heeft u hier oren naar? Klik op de groene knop onderaan de pagina en meld u dan nu aan voor Startersbanen.nl!

Bent u als werkgever op zoek naar een young professional?

Bent u op zoek naar iemand met een frisse kijk op bedrijfsleven, met de nodige ervaring? Dan zoekt u een young professional! Op Startersbanen.nl kunt u gericht zoeken naar een young professional die aan uw eisen voldoet. Meldt u zich nu aan voor onze site? Dan krijgt u maar liefst 50% korting op de eerste vacature. In de toekomst zit u nergens aan vast. Bekijk onze brochure om te zien wat er mogelijk is, want u kunt kiezen uit verschillende pakketten. Wij hebben een ervaren team die maandag tot en met vrijdag voor u klaar staat en u kan helpen met het zoeken en contact leggen met de juiste professionals.