• 010 218 41 03
Welkom bezoeker, heb je al een profiel op startersbanen.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Marketing medewerker

Als marketing medewerker bedenk jij hoe bedrijven hun producten of diensten aan de man kunnen brengen. Dit doe je door informatie op te zoeken van mogelijke klanten, waarna je manieren verzint om deze potentiële klanten te informeren en uiteindelijk over te laten gaan tot koop. Je bekijkt wat de verschillende soorten klanten leuk vinden en wat niet en speelt hier op in.

Vereisten marketing medewerker

Als marketing medewerker moet je veel samenwerken met andere mensen. Voor de onderzoeken die je moet doen moet je namelijk veel overleggen. Daarnaast is het ook zeker van belang dat je je kunt inleven in klanten, zodat je een beter idee hebt over wat belangrijk is en wat ze leuk vinden. Ook moet je als marketing medewerker goed kunnen organiseren gezien je ook marketingactiviteiten uit moet voeren en deze op een goede manier moet organiseren om ze goed te laten verlopen. Daarnaast moet je creatief zijn, jouw taak is immers dingen bedenken om de informatie aan de klanten te geven en ze te overtuigen tot koop over te gaan.

Bent u als werkgever op zoek naar een marketing medewerker?

Startersbanen.nl heeft de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een marketing medewerker. De kandidaten van Startersbanen.nl voldoen aan uw criteria en daarnaast kunt u ook zoeken in een database van studenten die net zijn afgestudeerd. Heeft u interesse in een starter van Startersbanen.nl? Neem dan nu contact op met ons salesteam of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Ben je op zoek naar een baan als marketing medewerker?

Als je dit gelezen hebt en denkt dat een baan als marketing medewerker iets voor jou is. Bekijk de vacatures voor marketing medewerker dan nu op Startersbanen.nl.